Imate pitanje?

Tu smo za sva pitanja ili pomoć u vezi korišćenja sajta i plaćanja pretplate, za sve sugestije i reklamacije, kritike i pohvale.

Najčešća pitanja

Moguće je da je neko već pitao ono zbog čega želite da nas kontaktirate. Proverite i pročitajte šta smo odgovorili.

  1. Verovatno niste prijavljeni na sajt. Prijavite se koristeći e-mail i lozinku. Samo prijavljeni imate pristup svim sadržajima na sajtu.
  2. Moguće je da imate više naloga na sajtu i da ste se prijavili sa nalogom koji nema pretplatu. Prijavite se sa nalogom koji ima pretplatu.

Nema potrebe za time, jer postoji samo jedna pretplata koja vam otvara pristup svim predmetima i svim razredima.

  • Kada uplatite ste karticom,  vaša pretplata se odmah automatski aktivira.
  • Kada platite uplatnicom radnim danom do 16h u pošti, banci, menjačnici itd. vaša pretplata će biti aktivirana kada uplata legne na naš račun i to može potrajati nekoliko sati.
  • Kada platite uplatnicom radnim danom posle 16h u pošti, banci, menjačnici itd. vaša pretplata će biti aktivirana kada uplata legne na naš račun i to se obično dešava do podneva narednog radnog dana.
  • Kada uplatite radnim danom posle 16h ili u toku  vikenda u pošti, banci, menjačnici itd. vaša pretplata će biti aktivirana kada uplata legne na naš račun i to se obično dešava do podneva narednog radnog dana.
  • Za plaćanje e-bankingom važe slična pravila kao kada plaćate u pošti stim je vreme realizacije uplate u toku radnog vremena do pola sata.

Da, uplate van Srbije možete izvršiti VISA, MasterCard, Maestro i American Express karticama.

 

Slikajte uplatnicu i pošaljite  na neki od kontakata iznad i pretplata će vam biti aktivirana čim vidimo poruku.

Zbog ograničenih resursa nismo u mogućnosti da vam pružimo pomoć rešavanja zadataka na zahtev.

Trudimo se da pomognemo svima odjednom, a ne svakom pojedinačno i pokušavamo da obezbedimo materijale koji će pokriti što više gradiva iz što više predmeta. Žao nam je što u ovom momentu nemamo materijale koji su tebi potrebni, za informacije kada se koji sadržaji dodaju na sajtu prati nas na društvenim mrežama.

Pitanja i komentare za konkretan video klip sa sajta možete pisati iskljućivo u formi za komentare koja se nalazi ispod svakog videa. 

Scroll Up
Secured By miniOrange