Uputstvo za kupovinu pretplate

Za pristup svim lekcijama i zadacima na satu Akademije Uči Slobodno, neophodno je da za svoj nalog imate aktivnu pretplatu. Ukoliko prvi put kupujete pretplatu, u toku procesa kupovine kreiraćete i nalog za sajt.

Polazno mesto je opcija „Pretplati se“ koja se nalazi u gornjem desnom delu sajta. Izaberite ovu opciju za nastavak.

Uputstvo će se nastaviti sa slikama sa računara, a svi koraci su isti i kada kupujete pretplatu sa telefona ili tableta. Sledeći korak je odabir tipa pretplate.

Akcijska cena mesečne pretplate je 600 dinara. Po ceni koju bi platili za samo jedna čas sa privatnim nastavnikom, Vaše dete će dobiti mesec dana pristupa svemu što mu je potrebno iz matematike za sve razrede, matematike za završni ispit i fizike za 6. razred.

Mesečna pretplata važi do istog datuma sledećeg meseca i nakon toga nemate obavezu da je obnovite, već to radite onda kada je vašem detetu potrebna pomoć.

Pored mesečne možete kupiti i godišnju pretplatu koja će biti aktivna do istog datuma sledeće godine, plaća se odjednom, ali je njena cena po mesecu najpovoljnija.

Pretplatu birate klikom na zeleno dugme "PRETPLTI SE" ispod nje, nakon čega dolazite na stanu na kojoj unosite vaše podatke i kreirate nakog za sajt.

Ukoliko ste ranije imali pretplatu ili već imate nalog na sajtu, ovde se prijavljujete i svi vaši podaci se automatski učitavaju.

Ako prvi put kupujete pretplatu neophodno je da unesete svoje podatke. Unesite adresu elektronske pošte koja je validna i koju možete proveriti.

Dolazimo do dela kada konačno kreiramo nalog za sajt. Korisničko ime i lozinka su parametri sa kojima će te se kasnije prijavljivati na sajt.

Korisničko ime je jedini podatak koji kasnije ne možete promeniti. Kada unosite lozinku ispod vam mora pisati "Srednje" ili "Jako" jer vas sajt neće pustiti da nastavite ako je vaša lozinka "Slaba".

Plaćanje mogu izvršiti na dva načina: Prvi način je Uplatnica što podrazumeva da ću platiti u pošti, banci, menjačnici ili od kuće preko računara ili mobilne aplikacije. Drugi način je plaćanje karticom i ovo je jedina opcija za one koji nisu iz Srbije.

Plaćanje uplatnicom

Izaberite opciju "Opšta uplatnica", prihvatite uslove sajta i kliknite na dugme "Kupi pretplatu". Nakon par sekundi na ekranu će se pojaviti slika uplatnice sa instrukcijama za popunjavanje. Podatke sa uplatnice možete prepisati ili preuzeti celu uplatnicu u vidu slike. Instrukcije za plaćanje biće vam poslate i na mail koji ste upisali.

VAŽNO! Poziv na broj je jedinstven za svakog korisnika i jedino preko njega se uplata može povezati sa nalogom na sajtu.

Na osnovu instrukcija potrebno je popuniti papirnu uplatnicu i izvršiti plaćanje u pošti, menjačnici ili banci. Ukoliko plaćate on-line podatke sa prikazane uplatnice možete kopirati u aplikaciju vaše banke i tako smanjiti vreme potrebno za plaćanje i mogućnost greške pri prekucavanju.

Nakon plaćanja potrebno je da i banka registruje vašu uplatu, nakon čega se pretplata aktivira, a vi dobijate pristup svim zadacima na sajtu. Ovim je proces kupovine završen.

Treba da znate da ukoliko uplatu izvršite u petak popodne ili tokom vikenda, banka će uplatu registrovati tek u ponedeljak. Kada vam je bitno da se pretplata aktivira što pre, overenu uplatnicu možete slikati i poslati na mail akademija@ucislobodno.com ili viber broj +381 63 136 84 65. Pretplata će biti aktivirana čim neko vidi poruku.

Plaćanje platnom karticom

Kod načina plaćanja izaberite „Platna kartica“, prihvatite uslove sajta i kliknite na "Kupi pretplatu".

Napuštate sajt i dolazite na starnicu firme „Chip Card d.o.o.“ koja vrši naplatu sa platnih kartica za Akademiju Uči Slobodno. Ovo je stranica za bezbedna plaćanje i podaci sa vaše kartice su zaštićeni.

Unesite broj kartice (bez razmaka), datum isteka kartice i CVC2 kod (trocifreni broj sa poleđine karice) pa kliknite na dugme "Plati". Poslednji korak je verifikacija plaćanja koju može zahtevati vaša banka koja je izdala karticu. Ovaj korak se može razlikovati kod različitih banaka. Kod "Banka Intesa" verifikacija izgleda ovako:

Birate SMS OTP i banka vam na telefon šalje jednokratnu lozinku koju je potrebno da unesete.

Nakon unosa jednokratne lozinke banke kliknite na dugme "Potvrdi". Dobićete potvrdu da je autentifikacija uspela.

Kliknite na dugme nastavak koje će vas vratiti na sajt i prikazati vam sve detalje transakcije. Nakon ovoga imate momentalan pristup svim lekcijama na sajtu.

 • Najbolje objašnjavate, uz vaš sajt sam naučio puno, puno toga i dobio po prvi put 5 iz matematike. Najbolji ste!!!

  Nikola Savić

  Knjaževac
 • Sajt vam je savršen, vredi svaku paru... i mnogo više! Hvala vam.

  Rada Stanković

  Beograd
 • Želim da vam se zahvalim jer je moja ćerka danas prvi put dobila peticu iz matematike i presrećna je. Hvala još jednom.

  Zemira Vukojčić

  Beograd
 • Hvala vam puno, ocenu sam znatno poboljšao, čak dve petice iz fizike u jednom danu. Jedna na odgovaranu, a druga za rad u grupi. Od 10 pluseva ja sam grupi doneo 6. Vaše savršeno objašnjavanje mi puno znači.

  Dušan Đorđević

  Obrenovac
 • Вашиот сајт е прекрасен и навистина многу ни помага во учењето. Ви благодарам.

  Гордана Апостолоска

  Тетово, Северна Македонија

Pretplata

za prvu kupovinu pretplate sa registracijom potrebno je manje od 5 min, a za svaku sledeću pretplatu manje od jednog minuta.

UPUTSTVO ZA KUPOVINU
7 100 +
kupljenih pretplata

Potrebna ti je pomoć?

Lekcije na sajtu pomoći će ti da bez troškova privatne nastave dobiješ dobru ocenu. Pripremi se za test, pismeni ili za odgovaranje.
Uči pametno, ne naporno!
PRETPLATI SE
Saša Popović PR Akademija Uči Slobodno
Vojvode Putnika 50, Niš
Matični broj: 64295900     PIB: 109600141
predajemo on-line od 
2010.
Secured By miniOrange