Za pristup svim lekcijama i zadacima na satu Akademije Uči Slobodno, neophodno je da za svoj nalog imate aktivnu pretplatu. Ukoliko prvi put kupujete pretplatu, u toku procesa kupovine kreiraćete i nalog za sajt.

Polazno mesto je opcija „Pretplati se“ koja se nalazi u glavnom meniju sajta.

Ukoliko ne vidite ovaj meni, sajtu verovatno pristupate sa telefona. Glavni meni se na mobilnom krije ispod ovog belog kvadrata sa tri crte u gornjem desnom uglu. Dodirnite ga i izaberite opciju „Pretplati se

Uputstvo će se nastaviti za računar, a svi koraci su isti u kada kupujete pretplatu sa telefona ili tableta. Sledeći korak je odabir tipa pretplate. Cene prikazane na slici su redovne, a postoji mogućnost da je trenutno neka od pretplata na akciji. Proverite.

Redovna cena mesečne pretplate je 900 dinara. Po ceni koju bi platili za dvočas sa privatnim nastavnikom, veše dete će dobiti mesec dana pristupa svemu što mu treba iz matematike za sve razrede, matematike za završni ispit i fizike za 6. razred.

Mesečna pretplata važi do istog datuma sledećeg meseca i nakon toga nemate obavezu da je obnovite, već to radite onda kada je vašem detetu potrebna pomoć.

Pored mesečne možete kupiti i godišnju pretplatu koja će biti aktivna do istog datuma sledeće godine, plaća se odjednom, ali je njena cena po mesecu najpovoljnija.

Za sve one kojima to odgovara na raspolaganju su pretplata za tri i šest meseci.

Pretplatu birate klikom na zeleno dugme ispod nje, nakon čega dolazite na stanu na kojoj unosite vaše podatke i kreirate nakog za sajt.

Ukoliko ste ranije imali pretplatu ili već imate nalog na sajtu, ovde se prijavljujete i svi vaši podaci se automatski učitavaju.

Ako prvi put kupujete pretplatu unesite svoje podatke.

Dolazimo do dela kada konačno kreiramo nalog za sajt. Korisničko ime i lozinka su parametri sa kojima će te se kasnije prijavljivati na sajt.

Unesite adresu elektronske pošte koja je validna i koju možete proveriti. Korisničko ime je jedini podatak koji kasnije ne možete promeniti. Kada unosite lozinku ispod vam mora pisati "Srednje" ili "Jako" jer vas sajt neće pustiti da nastavite ako je vaša lozinka "Slaba".

Plaćanje mogu izvršiti na dva načina: Prvi način je Uplatnica što podrazumeva da ću platiti u pošti, banci, menjačnici ili od kuće preko računara ili mobilne aplikacije. Drugi način je plaćanje karticom i ovo je jedina opcija za one koji nisu iz Srbije.

Plaćanje uplatnicom

Izaberite opciju "Opšta uplatnica", prihvatite uslove sajta i kliknite na dugme "Kupi pretplatu". Nakon par sekundi na ekranu će se pojaviti slika uplatnice sa instrukcijama za popunjavanje. Podatke sa uplatnice mogžete prepisati ili preuzeti celu uplatnicu u vidu slike. Instrukcije za plaćanje biće vam poslate i na mail koji ste upisali.

VAŽNO! Poziv na broj je jedinstven za svakog korisnika i jedino preko njega se uplata može povezati sa nalogom na sajtu.

Na osnovu instrukcija potrebno je popuniti papirnu uplatnicu i izvršiti plaćanje u pošti, menjačnici ili banci. Ukoliko plaćate on line podatke sa prikazane uplatnice možete kopirati u aplikaciju vaše banke i tako smanjiti vreme potrebno za plaćanje i mogućnost greške pri prekucavanju.

Nakon plaćanja potrebno je da i banka registruje vašu uplatu, nakon čega se pretplata aktivira, a vi dobijate pristup svim zadacima na sajtu. Ovim je proces kupovine završen.

Treba da znate da ukoliko uplatu izvršite u petak popodne ili tokom vikenda, banka će uplatu registrovati tek u ponedeljak. Kada vam je bitno da se pretplata aktivira što pre, overenu uplatnicu možete slikati i poslati na mail akademija@ucislobodno.com ili viber broj +381 63 136 84 65. Pretplata će biti aktivirana čim neko vidi poruku.

Plaćanje platnom karticom

Kod načina plaćanja izaberite „Platna kartica“, prihvatite uslove sajta i klkiknite na "Kupi pretplatu".

Napuštate sajt i dolazite na starnicu firme „Chip Card d.o.o.“ koja vrši naplatu sa platnih kartica za Akademiju Uči Slobodno. Ovo je stranica za bezbedna plaćanje i podaci sa vaše kartice su zaštićeni.

Unesite broj kartice (bez razmaka), datum isteka kartice i CVC2 kod (trocifreni broj sa poleđine karice) pa kliknite na dugme "Plati". Poslednji korak je verifikacija plaćanja koju može zahtevati vaša banka koja je izdala karticu. Ovaj korak se može razlikovati kod različitih banaka. Kod "Banka Intesa" verifikacija izgleda ovako:

Birate SMS OTP i banka vam na telefon šalje jednokratnu lozinku koju je potrebno da unesete.

Nakon unosa jednokratne lozinke banke kliknite na dugme "Potvrdi". Dobićete potvrdu da je autentifikacija uspela.

Kliknite na dugme nastavak koje će vas vratiti na sajt i prikazati vam sve detalje transakcije. Nakon ovoga imate momentalan pristup svim lekcijama na sajtu.

Potrebna ti je pomoć?

Lekcije na sajtu pomoći će ti da bez troškova privatne nastave dobiješ dobru ocenu. Pripremi se za test, pismeni ili za odgovaranje.
Uči pametno, ne naporno!
PRETPLATI SE
Saša Popović PR Akademija Uči Slobodno
Vojvode Putnika 50, Niš
Matični broj: 64295900     PIB: 109600141
predajemo on-line od 
2010.
Scroll Up
Secured By miniOrange