21.09.2020.

Zbog problema sa sistemom Banke Intesa kod koje se nalazi račun Akademije Uči Slobodno imamo problem sa aktiviranjem pretplate. Vidimo uplatu ali ne i od koga je. Ukoliko ste danas ili za vikend uplaćivali pretplatu molimo vas da slikate i pošaljete uplatnicu na akademija@ucislobodno.com ili na viber broj 0631368465. U suprotnom će vam pretplata biti aktivirana tek sutra pre podne. Iz banke su nam rekli da će se problem otkloniti do sutra i nakon toga će se funkcionisanje nastaviti neometamo. Ovaj problem ne utiče na plaćanje platnim karticama koje normalno funkcioniše.


07.05.2020.

Zbog situacije sa pandemijom korona virusa 13. marta 2020. omogućili smo besplatnu pretplatu za sve zainteresovane učenike. U tom momentu su škole još uvek radile i nije bilo uvedeno vanredno stanje u Republici Srbiji. Besplatna pretplata važila je do 31. marta 2020. Nakon uvođenja vanrednog stanja i zatvaranja škola trajanje Besplatne pretplate produženo je na neodređeno vreme, a do okončanja vanrednog stanja. Juče je odlukom Skupštine Republike Srbije ukinuto vanredno stanje, pa je na sajtu ukinuta opcija Besplatne pretplate.

Shvatamo da se jedan deo nastavnika matematike i fizike pri organizaciji učenja na daljinu oslanjao na materijale sa ovog sajta. Akademija Uči Slobodno je komercijalna edukativna platforma i zbog sopstvene održivosti nije u mogućnosti da do kraja školske godine omogući Besplatnu pretplatu. Podsećamo vas da su svima na raspolaganju promotivne lekcije na sajtu kojih ima više od 150.

Za 55 dana mogućnost Besplatne pretplate iskoristilo je 6.584 korisnika. Svi zajedno na sajtu su proveli više od 1.000.000 minuta znači da smo održali skoro 23.000 školskih časova.

Hvala svima i čuvajte se. Ukidanje vanrednog stanja ne znači da je prestala opasnost od virusa.

Akademija Uči Slobodno

 • Ja koristim Vaš sajt. Imao sam koronu i propustio sam celu oblast o skupovima. Zahvaljujući Vama uspeo sam da razumem i dobio sam 5 na pismenom čim sam došao u školu. Hvala.

  Vuk Jotić

  Novi Sad
 • Najbolje objašnjavate, uz vaš sajt sam naučio puno, puno toga i dobio po prvi put 5 iz matematike. Najbolji ste!!!

  Nikola Savić

  Knjaževac
 • Sajt vam je savršen, vredi svaku paru... i mnogo više! Hvala vam.

  Rada Stanković

  Beograd
 • Želim da vam se zahvalim jer je moja ćerka danas prvi put dobila peticu iz matematike i presrećna je. Hvala još jednom.

  Zemira Vukojčić

  Beograd
 • Hvala vam puno, ocenu sam znatno poboljšao, čak dve petice iz fizike u jednom danu. Jedna na odgovaranju, a druga za rad u grupi. Od 10 pluseva ja sam grupi doneo 6. Vaše savršeno objašnjavanje mi puno znači.

  Dušan Đorđević

  Obrenovac
 • Вашиот сајт е прекрасен и навистина многу ни помага во учењето. Ви благодарам.

  Гордана Апостолоска

  Тетово, Северна Македонија

Pretplata

za prvu kupovinu pretplate sa registracijom potrebno je manje od 5 min, a za svaku sledeću pretplatu manje od jednog minuta.

UPUTSTVO ZA KUPOVINU
8 400 +
kupljenih pretplata

Potrebna ti je pomoć?

Lekcije na sajtu pomoći će ti da bez troškova privatne nastave dobiješ dobru ocenu. Pripremi se za test, pismeni ili za odgovaranje.
Uči pametno, ne naporno!
PRETPLATI SE
Saša Popović PR Akademija Uči Slobodno
Vojvode Putnika 50, Niš
Matični broj: 64295900     PIB: 109600141
predajemo on-line od 
2010.
Secured By miniOrange