21.09.2020.

Zbog problema sa sistemom Banke Intesa kod koje se nalazi račun Akademije Uči Slobodno imamo problem sa aktiviranjem pretplate. Vidimo uplatu ali ne i od koga je. Ukoliko ste danas ili za vikend uplaćivali pretplatu molimo vas da slikate i pošaljete uplatnicu na akademija@ucislobodno.com ili na viber broj 0631368465. U suprotnom će vam pretplata biti aktivirana tek sutra pre podne. Iz banke su nam rekli da će se problem otkloniti do sutra i nakon toga će se funkcionisanje nastaviti neometamo. Ovaj problem ne utiče na plaćanje platnim karticama koje normalno funkcioniše.


07.05.2020.

Zbog situacije sa pandemijom korona virusa 13. marta 2020. omogućili smo besplatnu pretplatu za sve zainteresovane učenike. U tom momentu su škole još uvek radile i nije bilo uvedeno vanredno stanje u Republici Srbiji. Besplatna pretplata važila je do 31. marta 2020. Nakon uvođenja vanrednog stanja i zatvaranja škola trajanje Besplatne pretplate produženo je na neodređeno vreme, a do okončanja vanrednog stanja. Juče je odlukom Skupštine Republike Srbije ukinuto vanredno stanje, pa je na sajtu ukinuta opcija Besplatne pretplate.

Shvatamo da se jedan deo nastavnika matematike i fizike pri organizaciji učenja na daljinu oslanjao na materijale sa ovog sajta. Akademija Uči Slobodno je komercijalna edukativna platforma i zbog sopstvene održivosti nije u mogućnosti da do kraja školske godine omogući Besplatnu pretplatu. Podsećamo vas da su svima na raspolaganju promotivne lekcije na sajtu kojih ima više od 150.

Za 55 dana mogućnost Besplatne pretplate iskoristilo je 6.584 korisnika. Svi zajedno na sajtu su proveli više od 1.000.000 minuta znači da smo održali skoro 23.000 školskih časova.

Hvala svima i čuvajte se. Ukidanje vanrednog stanja ne znači da je prestala opasnost od virusa.

Akademija Uči Slobodno